fbpx

Odnosi koje osoba formira tokom života umnogome određuju to koliko će osoba biti srećna svom u životu… A sreća je mera svih stvari.

Strah od javnog nastupa je jedan od najčešćih i najšire rasprostranjenih strahova kod ljudi. Koren nalazi u socijalnoj fobiji i manifestuje se kroz strahovanje od odbacivanja i osuđivanja od strane društva.
Ipak, poput većine drugih strahova, kroz upoznavanje sa temom strahovanja, suočavanje i sticanje iskustva, osećaj anksioznosti nestaje.
Veština javnog govorništva se uči i vežba, i dostupna je svakome ko želi da ovlada njome.
Možda treba da prezentujete sebe radi dobijanja posla ili povišice, da odbranite rad, da fasilitujete poslovni sastanak, da održite prezentaciju ili naprosto želite da unapredite svoje socijalne veštine i utisak koji ostavljate u društvu.
Bez obzira na to plašite li se javnog govora ili naprosto želite da postanete bolji u njemu, dobrodošli ste da nam se pridružite na interaktivnom predavanju!
U utorak na splavu Boatel Charlie uz hladno piće i zalazak sunca na vodi razgovaramo o javnom govoru i ovladavamo elementima javnog nastupa.
Predavanje: “Prevaziđi strah od javnog nastupa”:
• Kako se ovladava javnim nastupom?
• Koje elemente kvalitetan govor treba da poseduje?
• Kako se pravilno koristi govor tela pri držanju govora?
• Kako se vežba retorika?
• Zašto se ljudi često plaše javnog nastupa i kako se ta anksioznost prevazilazi?

Datum i vreme: utorak 19.jul 19-21h
Trajanje predavanja: 2 sata
Lokacija: splav Boatel Charlie, Bulevar Nikole Tesle bb; Zemunski kej, Beograd
Kotizacija: Predavanje je besplatno, ali je prijava obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Broj mesta je ograničen.
Po popunjavanju kapaciteta prijave će biti zatvorene.

Andrea Čontoš, biolog sa užim domenom izučavanja neurobiologije i biheviorizma, sertifikovani bihevioralni forenzičar i trener intelektualnih veština.
Formira autorske edukacije na teme komunikacije, ponašanja, razmišljanja i učenja na osnovu modernih dostignuća nauke o mozgu i ljudskom ponašanju koje održava širom regiona.
Autor je knjige “Umeće razmišljanja” i osnivač edukativnog centra “Brain factory”.