fbpx

Brain factory je ponosni edukativni sponzor LevelUp seminara u okviru JobFair sajma poslova i praksi.

U subotu 24.oktobra od 14-16h održaćemo online radionicu sa temom “Psihologija uspeha”, na kojoj ćemo naučiti 30 studenata kako da:

– Programiraju ciljeve
– Organizuju vreme
– Ovladaju motivacijom
– Izgrade pravilni mentalni stav

JobFair

Sajam poslova „JobFair – Kreiraj svoju budućnost” je najveći sajam poslova i praksi za studente i diplomce. Nastao je 2005. godine kao inicijativa grupe studenata da svojim kolegama sa tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta pomognu da ostvare direktan kontakt sa najuspešnijim kompanijama i time studentima pruže priliku da na ovaj način pronađu praksu ili posao u svojoj struci.
“JobFair20 – Kreiraj svoju budućnost!” održaće se po šesnaesti put 2. i 3. novembra.

Zbog epidemije virusa COVID -19 i bezbednosti naših posetilaca i učesnika, odlučili smo da ove godine projekat održimo onlajn.

Organizatori ovog projekta su studentske organizacije BEST i EESTEC.

Svi koji se registruju na sajtu JobFair-a mogu ostaviti svoj CV koji će biti dostupan kompanijama, u cilju omogućavanja istaknutim učesnicima da dobiju praksu ili radno mesto.

LevelUp

„LevelUp – Podigni nivo svojih veština!” je skup besplatnih radionica. Seminar je osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla i da im predstavi stvarne odgovornosti zaposlenih tako što ih stavlja u njihovu ulogu.

Do 30 studenata sa tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta će imati priliku da otkriju i isprave greške koje prave na razgovoru za posao ili pri radu sa drugima, tokom različitih treninga koje drže HR stručnjaci.

Ove radionice će takodje biti organzovane online, preko Zoom platforme.